Over ons

Ze zitten in elke stad. Onoverzichtelijke verkeerspunten, waar ongelukken helaas vaker dan eens voorkomen. Dagelijks vormen deze punten vormen niet alleen een kwelling voor iedere leerling, maar ook een uitdaging voor jou. Dát is precies de plek waar RoadCoach in beeld komt.

De meerwaarde van de app kent meerdere invalshoeken. Om te beginnen kan jij ervoor zorgen dat jouw leerling precies weet wat hij/zij kan verwachten op zo’n punt, door alle mogelijke scenario’s vooraf te schetsen. En ook achteraf kunnen situaties nagetekend worden, om zo te evalueren hoe je leerling daadwerkelijk heeft gehandeld en wat er veiliger had gekund.

Naast de knelpunten, omvat de app een handboek met alle bekende bijzondere verrichtingen. Deze kun je volledig naar jouw eigen werkwijze inrichten en vervolgens toepassen tijdens het lessen.

Door het verbeterde verkeersinzicht met RoadCoach gaat de kandidaat een stuk rustiger, zekerder en beter voorbereid het praktijkexamen tegemoet. Het verkeer wordt veiliger, de rijlessen verlopen efficiënter en daarbij ontvang jij als instructeur ook nog eens een betere beoordeling van je klanten. RoadCoach is hét (rij)schoolvoorbeeld van een win-winsituatie!

Onze visie

De hele wereld digitaliseert. Ook binnen de rijopleidingen is de tijd van het kladblok en de pen nu écht voorbij. Roadcoach is daarin de oplossing. De innovatieve app gaat grote impact hebben op de huidige manier van opleiden van nieuwe weggebruikers in Nederland. We tillen het landelijk aanbod van rijopleiding naar een professioneler niveau en creëren daarmee meer rust en veiligheid op de weg. Binnen nu en enkele jaren moet Roadcoach geen keuze meer zijn voor de rijinstructeur, maar een vereiste om überhaupt rijlessen te mogen aanbieden. Stap aan boord van de revolutie, of loop achter de feiten aan!